Shqiptaret ne Zvicer

Sa vite pune duhet për të blerë një shtepi neper bote?

0
Në Paris, një familjeje i duhen 16.4 vite, në Vjenë 12.9 vite. Në Nju Jork duhen 10 vite, në Cyrih 10.1, në Milano 17.8...

3 shtetet ku emigrantët shqiptarë ndihen më të lumtur

0
Pasi kemi dëgjuar nga emigrantët e Greqisë hallet e krizës shumëvjeçare, na është lodhur koka me soggiorno-n dhe probleme të shtetëzimit të brezit të...

Bëj nder të gjesh qeder, historia e shqiptarit në Zvicër ...

0
Në orët e hershme të mëngjesit të sotëm, në afërsi të Stacionit kryesor të trenit në Cyrih një shofer kishte pasur një avari me...

Bëri synet të birin 6 vjeçar ne Zvicer pa lejen e...

0
Një burrë 35 vjeçar i besimin islam nga Kosova, me qëndrim në Gütersloch mund të dënohet me heqje lirie. Kjo mund t`i ndodhë për...

Regjistrimi i fëmijëve shqiptarë të lindur jashtë shtetit – Procedura falas,...

0
Të gjithë emigrantët shqiptarë që kanë lindur fëmijë gjatë kohës që ndodhen jashtë vendit dhe u duhet ta regjistrojnë atë tani mund ta kryejnë...

Zvicer, kapet kosovari duke punuar ne te zeze, perfundon ne burg

0
Me rastin e kontrollimit të një restoranti me mishtore në Oftringen, dy punëtorë kishin dashur të iknin. Njërin prej tyre policia e ka kapur...

Gazeta zvicerane: Ja çfarë mund të mësojmë ne nga shqiptarët

0
Shqiptarët në Zvicër shpesh luftojnë me paragjykime. Por, ata kanë edhe shumë të mira. ‘Blick’ me një shkrim special jep pesë gjërat që zviceranët...

Zvicra, destinacioni kryesor për profesionistët e talentuar

0
Në përgjithësi Zvicra kishte rezultate mjaft të mira, duke kryesuar me 11 nga 15 ekonomitë më konkurruese të talenteve Zvicra është renditur edhe një herë...