Shqiptaret ne Itali

‘Reddito di emergenza 2021’, nga sot mund të aplikoni: cilat janë...

0
Duke filluar nga sot, 7 Prill, deri në fund të muajit, është e mundur të dërgoni aplikimin për të marrë të Ardhurat...

Merrnin tendera duke dhene dhurata dhe shfrytëzonin punonjësit, shqiptarët në Itali...

0
Katër sipërmarrës shqiptarë u arrestuan nga autoritetet italiane me akuzën se shfrytëzonin punonjësit e tyre. Sipas mediave italiane, 4 shqiptarë jane arrestuar,...

Itali/ ‘Assegno unico per i figli a carico’ (deri në 21...

0
Ministrja e Familjes Elena Bonetti: "Kjo është një tarifë fikse mujore që do t'i jepet secilit fëmijë ndërsa pjesa do të varet...

Konvertimi i patentave shqiptare ne Itali, vendimi botohet në Fletoren Zyrtare...

0
Patentat shqiptare do te njihen zyrtarisht në Itali, dhe ato italiane ne Shqiperi. Pas marrëveshjes mes dy shteteve, tashmë vendimi është botuar...

Nderron jete nga koronavirusi shqiptari në Itali, pak ditë më parë...

0
Një i ri 43-vjeçar shqiptar ka humbur jetën në Leçe të Italisë pasi gjendja e tij shëndetësore ishte përkeqësuar si pasojë e...

‘Bonus spesa 2021’, mund të aplikoni edhe me një leje qëndrimi

0
Edhe ata që kanë një leje qëndrimi të rregullt mund të aplikojnë për 'Bonus spesa 2021', të paraqitura nga administratat komunale si...

Publikohen detajet e marrëveshjes se konvertimit të patentave midis Shqipërisë dhe...

0
Më 17 Mars u nënshkrua marrëveshja dypalëshe midis Italisë dhe Shqipërisë e cila përcakton rastet në të cilat patenta e lëshuar nga...

Si te kontaktoni me Questuren ne qytetin ku jetoni per informacion

0
Ne keto momente ne Itali eshte e veshtire te spostohemi nga njera komoune ne tjetren apo nga nje qytet ne tjetrin nese...