Emigracion

Info per sanatorian, afatet dhe kush perfiton nga legalizimi

0
Njoftim per sanatorian 👌 🇮🇹 👉🏻Ne pak dite publikohet ne Gazeten Zyrtare dekreti legjislativ per senatorian me te cilin...

E fundit/ Mbërrin legalizimi (Sanatoria): lejeqëndrim për të punësuarit në bujqësi...

0
Lajmi qe te gjithe prisnim erdhi/ Legalizim për të punësuarit në të zezë në bujqësi e pranë familjeve dhe lejeqëndrime të përkohshme...

Përfitojnë mijera shqiptarë/ Pas Greqisë, vjen lajmi i mirë nga Italia...

0
Shteti italian planifikon të pajisë me dokumente të gjithë emigrantët që punojnë në sektorin e bujqësisë, ku në vendin fqinj ka mijëra...

Hiqet viza e punës/ 10 mijë shqiptarë drejt Greqisë për pune...

0
Qeveria greke ka publikuar në fletoren zyrtare kushtet e transferimit të punëtoreve sezonal nga Shqipëria për sektorin e bujqesisë.

Arrihet marrëveshja e fundit me Greqinë/ Përfitojnë 10 mijë shqiptarë, ja...

0
Shqipëria dhe Greqia kanë arritur një marrëveshje te rendesishme për sa u përket punëtorëve sezonal në vendin fqinj.

Shqiptarët me vizë për të hyrë në zonen Shengen, si të...

0
Pak më herët u bë i ditur lajmi se shqiptarët nga 2021 duhet të pajisen me një vizë për të udhëtuar drejt...

Rregulli strikt! Të gjithë shqiptarët do te kene nevoje per vize...

0
Nga viti 2021, të gjithë ata që kanë pasaportë shqiptare dhe dëshirojnë të udhëtojnë në ndonjë nga vendet e Zonës Shengen do duhet të ...

Nuk është djali yt… fli i qetë!

0
Po të ishte djali yt do ta mbushje detin me anije të çdo lloj flamuri. Do të dëshiroje që...