Thursday, January 21, 2021

Quize dhe Teste

Sa qen dalloni në foto? Rezultati tregon moshën e trurit tuaj

0
Për të kuptuar deri ku arrin fantazia dhe mosha e trurit tuaj, mjafton ti kushtoni disa sekonda kësaj fotoje

Ky është ekuacioni që ka ndarë rrjetin në dysh, cila është...

0
Shtimi, heqja, shumëzimi dhe pjesëtimi, bazat e një matematike. Për disa persona, matematika është diçka e thjeshtë dhe u...

Testi shikimit që po cmend rrjetin, ja numri që fshihet

0
Nje imazh me nje numër brenda tij po qarkullon se fundmi ne rrjet dhe shume prej komentuesve me sa duket nuk po...

Nese e gjeni ndryshimin ne kete foto, jeni gjeni?

0
Gjenitë kanë një mendje të veçantë, ndryshe nga pjesa tjetër e njerëzve. Ata janë të prirë për t’u kushtuar...

Sa gishta jane ne foto? A e gjeni dot? 95 perqind...

5
Shikojeni foton e plote me poshte. Ky eshte nje nga kuicet argetuese i cili ne pamje te pare duket i thjeshte por...

A e gjeni dot qenin e vertete? Ja cili është

1
Erdhi rradha per nje kuic, nje forme e bukur argetimi dhe zbavitjeje. Ne foton qe shihni. jane 7 qenushë...

Vetëm më inteligjentët janë në gjendje të identifikojnë mbi 10 kafshë...

0
Nganjëherë njerëzit e ndryshëm arrijnë të kapin aspekte të ndryshme nga imazhi i njëjtë, por në raste të tjera është thjesht e...

Shumë njerëz gabojnë – a mund t’i gjeni të gjitha 8-at...

0
Kjo fotografi është e mbushur me gjashtë, si dhe disa 8 të fshehura.Gjetja e puzzles dhe kuize të reja, online ose në...