Sa kafshë mund të dalloni në këtë foto? Vetëm 10% e njerëzve mund t’i dallojnë te gjitha

170
0

Këtë herë, admiruesit e kafshëve sfidohen të gjejnë 10 krijesa në këtë iluzion optik viral që qarkullon aktualisht në internet.

Vetëm 10% e njerëzve mund t’i dallojnë 10 krijesat brenda 15 sekondave.

Në shikim të parë, skica duket se nuk përshkruan asgjë përveç një mali, pemë, një lumi dhe disa shkëmbinj.

Megjithatë, brenda këtij peizazhi shtrihen 10 kafshë të fshehura para syve: një papagall, një dem, një elefant, një dre, një krokodil, një kalë, një patë, një dhelpër, një gjel dhe madje edhe një person. Disa përdorues madje pretendojnë se kanë parë një bretkocë.

Elefanti, dreri dhe krokodili janë të gjithë në afërsi të njëri-tjetrit. Nëse kërkon më shumë të dhëna, krokodili shtrihet mbi një kalë dhe një patë.

Papagalli dhe demi ulen të ulur në pemë, ndërsa njeriu duhanpirës është në të majtë të saj dhe gjeli ndodhet në një vend të pamundur.