I gjeni dot 3 gabimet në këtë foto

336
0

Studimet tregojne se enigmat kanë efekte mjaft të dobishme për trurin tone. Ato mprehin mendimin tuaj, rrisin kujtesën dhe IQ tuaj. Kjo enigmë që ju sjellim sot, mund t’ju duket e thjeshtë, por mos e nënvlerësoni, mund t’ju sfidojë.

Gjëja e vetme që duhet të bëni është që të gjeni 3 gabime në këtë foto. Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë.

1. Gruas në portret i mungon një këpucë.

2. Nuk ndodh perëndimi i diellit në orën 12 të drekës.

3. Djali me kitare ka mëngë të ndryshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.