Testoni zgjuarsine tuaj: Cila nga këto 4 mollë është nje ëmbëlsirë dhe jo reale?

493
0

Në kete foto jane 4 mollë, por vetëm njëra prej tyre është ëmbëlsirë. Cila prej tyre mendoni se është?

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.