E gjeni dot gabimin në këtë foto? Shumica dorëzohen

9
0

Enigmat dhe gjëegjëzat janë një metode e mire për t’u larguar nga problemet dhe rutinat e dites. Pra, largohuni pak nga punët tuaja dhe argëtohuni duke i dhënë përgjigje këtij kuici.

Gjëja e vetme që duhet të bëni është të shihni se çfarë është gabim në këtë foto. Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë.

Përgjigje: Qeni lë gjurmë vetëm nga 2 putra dhe jo nga 4 putra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.