Shqiptaret ne Kanada

Ja si të emigrosh në Kanada, procedurat që ndiqen. Gjithçka që...

0
Jo më kot, Kanadaja është renditur vendi i parë në botë për emigrantin. Kjo e publikuar nga një sërë botimesh të gazetarëve të ndryshëm...

Ndërkohë që Trump “mbyll” Amerikën, Kanadaja “hapet” me Trudeau

0
Ndërkohë që Trumb bllokon ardhjen e profesionistëve të teknologjisë në Amerikë, Kanadaja, e drejtuar nga Justin Trudeau, së bashku me Global Skills Strategy, po bën “çudira”

Regjistrimi i fëmijëve shqiptarë të lindur jashtë shtetit – Procedura falas,...

0
Të gjithë emigrantët shqiptarë që kanë lindur fëmijë gjatë kohës që ndodhen jashtë vendit dhe u duhet ta regjistrojnë atë tani mund ta kryejnë...

Kanadaja heq vizat për këto dy shtete. Përfitojnë dhe shqiptarët

0
Ministria për Shtetësi dhe Migrim e Kanadasë, njoftoi se kanë hequr vizat për qytetarët e Bullgarisë dhe Rumanisë. Në njoftimin e publikuar nga ministria bëhet...

Kanadaja do të pranojë një milion emigrantë

1
Sipas strategjisë shumëvjeçare të paraqitur nga qeveria Liberale në atë që ajo e quan “nivelet më ambicioze të emigracionit në historinë e kohëve të...

Këta janë 26 qytetet më të mirë në botë për të...

0
Këtë javë Deutsche Bank nxorri ​​raportin e saj vjetor “Mapping the ëorld’s prices”, duke kataloguar koston e mallrave dhe shërbimeve në qytetet më të...

‘Harrojeni’ Amerikën, Kanadaja hapet më tej për emigrantët, ja mënyrat për...

0
Kanadaja renditet si vendi i parë në botë për lehtësira ndaj emigrantëve. Ndryshe nga çfarë po ndodh me fqinjët e tyre të fuqishëm SHBA-në,...