Ëndërroni të jetoni dhe punoni në Kanada, këto janë 7 mënyrat më të sigurta (Video)

1860
0

Kanadaja pranon mijëra emigrantë çdo vit, por me profesione të caktuara dhe mbi bazën e rregullave tepër rigorozse të emigrimit.

Në ndryshim nga “Llotaria Amerikane” që i mundëson çdo personi emigrimin në SHBA dhe marrjen e nënshtetësisë pas disa vitesh, Kanadaja ndjek një mori procedurash të tjera, më specifike, duke nisur që nga kërkesa për profesionistë të caktuar, njohja ekselente e dy gjuhëve zyrtare (anglisht dhe frëngjisht), marrja për bazë e diplomave të shkollës së lartë etj.

Këto procedura zgjasin për një periudhë të paktën 2 vjeçare, por i rëndësishëm është procedimi dhe plotësimi i kritereve të kërkuara.

Videoja tregon 7 mënyrat sesi të emigrosh në Kanada.