Shqiptaret ne Suedi

Regjistrimi i fëmijëve shqiptarë të lindur jashtë shtetit – Procedura falas,...

0
Të gjithë emigrantët shqiptarë që kanë lindur fëmijë gjatë kohës që ndodhen jashtë vendit dhe u duhet ta regjistrojnë atë tani mund ta kryejnë...

Azil ne Suedi, Informacionet e nevojshme, nga aplikimi deri në vendim

0
Informacionet e nevojshme për të interesuarit për azil në Suedi. Shqiptarët në Suedi - Albaner i Sverige Azil në Suedi. Ju mund të aplikoni për azil në...

Grekët në Suedi lobojnë për Himarën (VIDEO)

0
Shqetësimi i grekëve për çështjen e Himarës ka kaluar dhe kufijtë e Greqisë. Deputeti i Parlamentit suedez Sotiris Delis me origjinë nga Greqia, që...

Suedia shpall vende të lira pune dhe profesionet që kërkohen

0
Enti i Migracionit të Suedisë ka publikuar listën zyrtare të profesioneve më të kërkuara dhe ka publikuar disa informacione të detajuara në anglisht mbi...

Këta janë 26 qytetet më të mirë në botë për të...

0
Këtë javë Deutsche Bank nxorri ​​raportin e saj vjetor “Mapping the ëorld’s prices”, duke kataloguar koston e mallrave dhe shërbimeve në qytetet më të...

Ky vend ka shumë punë por mungojne punëtorët

0
Një numër rekord imigrantësh po shkojne në Suedi, por kjo nuk ka zgjidhur një nga problemet më të mëdha, mungesën e punëtorëve të kualifikuar,...