Kohe e lire

Mësoni këto gjëra për 1 minut dhe jeta juaj do ndryshojë...

0
Ka aq shumë që mund të mësojmë që do të mundësonin një jetë më të lehtë. Lista më poshtë është e përbërë nga 6...

Origjinal apo falso, ja 3 hapat për të dalluar një parfum...

0
Parfumi është një një produkt i padukshëm në pamje të parë, por pa diskutim një prej atyre akesorëve më përcaktues në stilin e një...

30 imazhet që përshkruajnë më së miri botën e sotme

0
Mënyra e jetesës ka evoluar nga viti në vit dhe teknologjia ka luajtur një rol shumë të rëndësishëm, për të orientuar mënyrën e jetesës...

KUJDES: Nëse shihni një monedhë të ngjeshur si kjo në derën...

0
Nëse shihni një monedhë të ngjeshur si kjo në derën e makinës suaj, veproni menjëherë!Besoni apo jo, kjo eshte nje menyre shumë e thjeshtë...

Një njeri i pasur e mori birin e tij për ti...

0
Një njeri i pasur mori djalin e tij në një udhëtim në fshat për t’i treguar atij se ceshte varferia. Ata kaluan disa ditë...

Ke parë vilë si kjo? Është në Tiranë. Fotot nga brënda...

2
Në periferitë e Tiranës çdo ditë e më shumë po shtohen vilat. Në blloqe, fshatra dhe të vetmuara ato janë njëra më e bukur...

Nëse ai bën këto 4 gjëra atëherë ai është i çmendur...

0
Mbase ju ndihmon gjuha e fshehur e trupit te tij por edhe nëse këto nuk janë te mjaftueshme keni 4 gjera te cilat nëse...

Metoda Gjeniale që i ndihmon fëmijët të Mësojnë me Lehtësi Tabelën...

0
Në një moment të caktuar në shkollat fillore, zakonisht rreth moshës 7-8 vjeç, programi shkollor parasheh mësimin e stërmundimshëm të tabelës të shumëzimit. Hija e...