Nëse ai bën këto 4 gjëra atëherë ai është i çmendur pas teje

2996
0

Mbase ju ndihmon gjuha e fshehur e trupit te tij por edhe nëse këto nuk janë te mjaftueshme keni 4 gjera te cilat nëse ai i bën tregon se ju dashuron.

Ne fillimet e një lidhjeje pas disa muajsh ju ende mendoni nëse ai është i dashuruar me ju? Nuk është aspak e thjeshte te kuptoni sinjalet ndonjëherë bëjnë pjese edhe faktorë te tjerë si frika, krenaria, ndrojtja etj. Por mbase ju ndihmon gjuha e fshehur e trupit te tij por edhe nëse këto nuk janë te mjaftueshme keni 4 gjera te cilat nëse ai i bën tregon se ju dashuron.

1. Te kaloje çdo moment te lire me ju

Sapo te mundet vjen tek ju, ju shkruan, ju kërkon. Kështu çdo moment i lire i tij ju përket vetëm ju.

2. Kur bëni dashuri

Ndërsa bëni dashuri me njeriun e zemrës është me te vërtet një emocion dhe kjo nuk mbetet thjesht nen etiketën seks. Dhe ne fakt kjo magji mund te shihet edhe ne shikime, ne puthje, përqafime.

3. Perpiqet gjithmonë t’ju surprizoje

Mbase do t’ju duke si diçka e thjeshte por nëse ai përpiqet ne çdo mënyrë t’ju surprizoje qoftë edhe vetëm me një lule, një weekend jashtë, një shëtitje dore për dore etj duhet te dini se jo te gjithë janë te kujdesshëm ndaj këtyre gjesteve.

4. Ju bën te ndiheni te rëndësishme

Ai impenjohet ne çdo mënyrë t’ju bej te ndjeheni te rëndësishme duke filluar nga gjerat me te parëndësishme deri tek ato me te rëndësishmet ku jeni gjithmonë ne qendër te vëmendjes për te.pikante.al