Vendim i “çmendur”, kompania ajrore ofron udhëtime për 1 dollar

926
0

Në kuadër të programit të quajtur “Ribashkimi familjeve”, kompania ajrore meksikane Volaris ofron fluturimet e emigrantëve të Amerikës Qendrore që duan të kthehen në vendet e tyre të origjinës.

Për emigrantët, bileta e më këtë kompani kushton vetëm 1 dollarë.

Volaris do të fluturojë me emigrantë nga Tijuana, Ciudad Juarez, Guadalajara dhe Mexico City në Kosta Rika, El Salvador ose Guatemala.

Kompania ka njoftuar se emigrantët duhet vetëm të kenë një kartë identiteti dhe do të jenë në bordin e avionit në fluturimin tjetër.

Ndërkohë, oferta e biletës prej 1 dollarë mbaron më 30 qershor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.