E pabesueshme, shqiptarja në Zvicër lind gjashtënjakë nuk do ta besoni se çfarë i ofroi shteti

1363
0

Shumë e rrallë është që një shqiptare të lindë trenjakë dhe jo më gjashtënjakë.
Një nënë nga Prishtina ka lindur gjashtë fëmijë të shëndosh si molla. Në një fotografi të postuar nga albanews, kjo nënë shihet pranë bebeve të shtrira në divan.

Zvicra është krenare dhe e lumtur që një grua Shqiptare ka lindur gjashtënjakë në shtetin e saj.

Shteti Zviceran ka vendosur që të kryejë të gjitha detyrimet për të gjithë fëmijët deri në moshën 18 vjeçare, duke përfshirë edhe shkollimin.

Shqiptarja tashme është mirë me shëndet dhe ajo është e liruar nga puna me pagesë të plotë. Shpresojmë që gruaja nga Kosova të vendosë që fëmijët t’i pagëzojë me emrat tradicionalë. I urojmë bebeve jetë të gjatë e të lumtur bashkë me familjen!