Zbardhet dëshmia, Alvin tregon çfarë bënte në kampin ku qëndroi për disa vite

1486
0

Alvin ka qënë këto ditë në qender te vemendjes si nga mediat shqiptare, ashtu edhe nga ata italian. Së fundmi vogëlushi ka treguar për mediat italiane se ata e mësoni si të luftonte dhe i bërtisnin duke i thënë se duhet të bëhej luftëtar i tyre.

Falë Zotit nëpërmjet iniciativës së emisionit Le Iene, gjithashtu dhe operacioneve te Kryqit te kuq dhe gjysmehenes se Kuqe si dhe angazhimit te dy qeverive, asaj italiane dhe asaj shqiptare u mbyll me sukses kthimi i tij prane familjes.