U bë shkak për kthimin e tij, gazetari i Le Iene takohet sërisht me Alvin. I flet shqip..

1460
0

Sonte në mbrëmje, në Italia 1 në mbrëmjen me “Le Iene Show” do të transmetohet një episod i takimit të ri me Alvin e vogël, i cili më në fund u kthye në Itali, pasi u mor nga nëna e tij në vitin 2014.

Gazetari Luigi Pelazza ka ndjekur të gjitha operacionet për ta rikthyer Alvin në shtëpi.

Ai kishte dalë gjithashtu për ta përshëndetur në momentin kur Alvin sapo mbërriti në ambasadën italiane në Bejrut percjell shqiptari.net.

Ai e përshëndet Ciao ndërsa Alvin edhe pse i lodhur, gjen forcën për ta përshëndetur dhe për ti buzëqeshur gazetarit i cili tërhoqi vëmendjen e të gjithëve për historinë e tij.

Emisionin e sotëm video e gjeni këtu