Zamir Mane: E vërteta e miqësisë me Ramën, Berishën dhe Frangajn

617
0

I ftuar në emisionin “Të paekspozuarit” miliarderi Zamir Mane ka mohuar të ketë influencë në vendimet e politikës.

Mane ka folur për lidhjet e tij me politikën, duke deklaruar se ka pasur kontakte me ta për shkak të çështjeve të biznesit, por nuk i ka miq .

 “Mik me Berishën dhe Ramën? Nuk është e vërtetë. Unë kam pasur kontakte me ta për shkak të çështjeve të mia në biznes, por nuk mund ta them që jam mik me ta” – tha Mane.
Mane ka deklaruar se me Aleksandër Frangaj është mik,

, por mohoi që me të të ketë biznese të përbashkëta.

“Jam mik me të. Njihem me të që përpara 20 vitesh, por nuk besoj se i intereson publikut se si jam njohur me të. Me Frangajn nuk kam asnjë biznes të përbashkët” – tha Mane. /