Vizita e Ramës në Itali, zbulohet kërkesa e madhe e kryeministrit shqiptar…

383
0

Bashkëpunimi mes Shqipërisë dhe Italisë ka qenë i vazhdueshëm dhe do të forcohet edhe më tepër.
Kryeministri Edi Rama do të vizitojë Romën, ndërsa ministrave italian do tu kërkojë njohjen e kontributeve për pensionet. 
“Duhet që të gjithë emigrantët shqiptar të kenë njohjen e kontributeve për pensionet. Është një problem që duhet ta zgjidhim sa me parë me qeverinë italiane. Komuniteti shqiptar në Itali duhet të jetë i integruar me të drejta të plota”, tha Rama i cili të mërkurën e javës së ardhshme do të vizitojë Romën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.