Shtimi i kontrolleve për ‘Reddito di cittadinanza’: nga rezidenca tek pasuritë jashtë vendit

55
0

Kontrolle të rrepta mbi të ardhurat e nënshtetësisë për të shmangur abuzimet: manovra parashikon një plan kontrollesh për pasurite qe posedon, specifikisht për asetet e mbajtura jashtë vendit” që INPS do të duhet të rregullojë çdo vit si dhe kontrolle parandaluese për të dhënat personale të rezidences, vendbanimit dhe nënshtetësinë nga institucioni që do t’u komunikojë “rastet e dyshuara” Bashkive te cilat do të kenë më pas 120 ditë për kontrollet përkatëse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.