Puna, të punësuarit po rriten por profilet profesionale mungojnë: 4 nga 10 nuk gjenden

10
0

Në muajin nëntor janë planifikuar 465 mijë kontrata pune; një rritje prej 201 mijë njësi në krahasim me të njëjtin muaj të 2020 dhe me 116 mijë njësi në krahasim me nëntorin 2019: një konfirmim se si po rritet realisht kërkesa për punë në Itali, sipas përditësimit më të fundit të Buletinit të Sistemit të Informacionit Excelsior, krijuar. nga Unioncamere dhe Anpal. Sigurisht, në shumicën e rasteve ato janë kontrata me afat të caktuar. Por është ende një shenjë e mirë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.