Vetem 24 vjeç dhe me biznes: Ja sa para fiton Erik Fullani

852
0

Ndonëse është fare i ri në moshë, vetëm 24 vjeç, Erik Fullani ka dëshmuar se di të jetë një biznesmen i suksesshëm dhe për këtë së fundmi ka dhënë prova.

Ndonëse është fare i ri në moshë, vetëm 24 vjeç, Erik Fullani ka dëshmuar se di të jetë një biznesmen i suksesshëm dhe për këtë së fundmi ka dhënë prova.

Një gjë e tillë ka dhënë frytet e saj mesa duket pasi në një postim në Instagram, Eriku së fundmi ka treguar një mal me fatura, çka dëshmon se biznesi po shkon më së miri.

Burimi : xing.al/