Vende të reja pune për emigrantët në Greqi

1428
0

Shteti grek ka bërë publike një listë me disa vende vakante pune sipas sektorëve në të gjithë vendin.

Këto vende pune janë në dispozicion të shtetasve të huaj duke përfshirë dhe shqiptarët, me leje qëndrimi në Greqi për punë të varur apo sezonale.

Video më poshte nga Televizioni Tribuna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.