Dikur pastronte dhe lante pjata në Amerikë, por kurrë nuk e kishte menduar se do te arrinte aty ku eshte sot

925
0

Në emisioni Diaspora nga Top Channel, ishte i ftuar Klevis Tafaj i cili pas një çmimi të rendesishem ne Itali, arriti te sigurojë një kontrate mjaft te rendesishme ne New York në balet.

Ai gjithmone ka dashur ta kerkojë fatin jashtë Shqipërise por kurre se kishte menduar se do te arrinte aty ku eshte sot

Para pak kohesh ai fitoi një cmim te rendesishem ne Itali qe i dha te drejten te performojë në New York. Ai punon pranë Ajkun Ballet Theatre duke performuar ne vende te ndryshme të SHBA

Por sic tregon ai, nuk ka qene aspak e lehte per te pasi veshtiresite e kane shoqeruar gjatë fillimeve te tij ne emigirm duke pasur veshtiresi edhe per te ngrene. Ndiqni videon e plotë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.