Vëllai akuzon motrën në emision: Për fajin tënd më iku gruaja

726
0

Në rubrikën e djeshme në “Shihemi në gjyq”, vëllai kishte sjellë motrën e tij duke e akuzuar se ajo është shkaktare që bashkëshortja e tij e ka lënë papritur duke ikur nga shtëpia.

Kristo ka një brenge të madhe pasi prej 1 viti e gjysmë, ai nuk i sheh më fëmijët e tij.

Ai është babai i 3 fëmijëve të vegjël dhe më të voglin nuk ka mundur as ta shikojë sepse gruaja ia ka ndaluar.