Vajza merr propozimin për martesë në varrimin e tezes, por tre javë pas funeralit ajo mëson arsyen e tmerrshme

17079
0

Një vajzë mbeti e mërzitur pasi i dashuri i saj i propozoi në funeralin e tezes së saj të madhe për t’i ‘gëzuar të gjithë’.

Megjithatë, pasi e pyeti atë se përse vendosi që një funeral të ishte vendi i duhur për të propozuar, ajo mësoi një të vërtetë të tmerrshme.

“Javën e kaluar shkuam në funeralin e tezes sime të madhe. Edhe pse nuk e njihja shumë mirë, isha ende e mërzitur dhe ishte vërtet e vështirë të shihja se sa shumë e lëndoi nënën time.

Kështu që pas funeralit , shkuam në një sallë që morëm me qira për t’u kujdesur për vajtuesit e tjerë për ta kujtuar atë dhe i dashuri im e pa këtë si një shans për të më propozuar. Kjo më la të mërzitur dhe të gjithë po na shikonin. Unë thashë jo dhe ai u zemërua dhe u largua. Ai gjithashtu tha se nëse do ta doja vërtet, do të thosha po. Në çdo skenar tjetër, unë do të thosha po, por nuk mendova se ishte vendi apo koha e duhur. Unë nuk e kuptova se sa i papjekur emocionalisht është ai në të vërtetë.”

Por tre javë pas funeralit ajo mësoi arsyen e tmerrshme të vërtetë pse ai i propozoi martesë në një rast kaq të zymtë. Në një përditësim, ajo tha:

“Unë dhe i dashuri im jemi ndarë që atëherë. Kjo ishte për një sërë arsyesh. Më e rëndësishmja ishte se ai më tradhtoi. Kur shkova për ta vizituar shoku i tij më tha se ai kishte tradhtuar dhe kisha lënë shtatzënë një vajzë tjetër. Ai më në fund pranoi se e bëri këtë për të më treguar se ishte një person i keq, duke e ditur se do ta refuzoja publikisht propozimin e tij. Ai po më tradhtonte me vajzën e shoqes së tezes time që ishte në funeral. Kështu ai më propozoi t’i tregonte asaj se marrëdhënia jonë kishte mbaruar.”