UEFA/ Vjen risia më e re në botën e futbollit

545
0

UEFA pritet të miratoj zëvendësimin e katërt në të gjitha ndeshjet e organizuara.

Në lidhje me këtë çështje është mbledhur dhe komiteti ekzekutiv i UEFA për të miratuar kryerjen e provave për fazën përfundimtare të kampionatit Europian të femrave U-19 në Gjermani dhe kampionatin Europian U-21 për meshkuj në Poloni.

Për veç këtyre ndryshimeve presidenti i UEFA-s, shpjegoi gjithashtu dhe shpërndarjen e re ekonomike ku federatat do të jenë përfitueset kryesore.