Test: Cila prej figurave nuk është familje e vërtetë? Kujdes, zgjedhja që bëni, tregon shumë për ju…

1290
0

Po të jeni pak të vëmendshëm te tre figurat, do të dalloni që prindërit që mbajnë fëmijët, nuk janë aq të përkushtuar në të tre rastet. Secila prej përgjigjeve që do të japësh, ka një shpjegim për mënyrën se si je rritur dhe e sheh famlijen…

Përgjigjja 1
Nuk je shumë familjar…ndoshta në rritjen tënde, njëri prej prindërve nuk ka qenë fort i pranishëm. Në figurë, babai nuk duket shumë i interesuar për fëmijën. Të pëlqen të ndihmosh të tjerët dhe të ndikosh për mirë në jetët e tyre por nuk je vërtet i sigurt se ç’është një familje!

Përgjigjja 2


Je i vetëdijshëm se çfarë është një familje dhe çfarë rëndësie ka. Për ty, familja ka qenë gjithnjë prioritet dhe imazhi i prindërve në jetën tënde është shumë i rëndësishëm.
Beson në marrëdhëniet e gjata dhe të qendrueshme.

Përgjigjja 3


Figura numër tre tregon një familje të lumtur e të dashur. Janë dy prindër që duan njëri tjetrin dhe kujdesen për fëmijën. Nëse mendon se kjo familje nuk është e vërtetë atëherë mund të kesh pasur trauma psikologjike.pikante.al

Tregoni tek komentet më poshte se Çfarë mendoni?
Per teste të tjera vizitoni faqen poshtë