Tragjedi në familjen shqiptare, nëna digjet bashkë me katër fëmijët e saj

719
0

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Tetovë ku një shtëpi në rrugën Goce Dellcev është djegur.

Ngjarja ka ndodhur sot rreth orës 04:20 minuta në rrugën Goce Dellçev, ndersa zjarri ka perfshire shtëpinë e Sulejman Zulbeharit.

Fillimisht nga zjarri është përfshirë kati i dytë i shtëpisë së vjetër që sipas pronarit te shtepise i cili gjatë zjarrit ka qenë duke fjetur në katin e pare të shtëpisë, ndersa ka mbetur të vdekur nusja e tij Fatimja dhe katër fëmijët.

Zjarri është vënë nën kontroll.