Thellohet rënia në monedhat e huaja, ja cfare ndodhi me euron dhe dollarin diten e sotme

287
0

Sot, më 28 dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 92.7 lekë dhe shitet me 94 lekë. Euro blihet me 103 lekë dhe shitet 104 lekë.

Ditën e sotme, franga zvicerane këmbehet në blerje me 108.8 lekë, ndërsa në shitje me 110 lekë.

Paundi britanik blihet me 118 lekë, shitet me 119.6 lekë. Dollari kanadez blihet me 70 lekë, shitet 71.5 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.