Test shikimi, gjeni zarin mes copave të djathit

645
0

Keto lloje testesh na shperbejne per te angazhuar trurin dhe veprimet shpejt edhe instiktivisht.

Në kete test jane perfshire copat e djathit dhe minjtë,.

Mes tyre ndodhet një zar të cilin duhet ta gjeni.

Provoni veten se sa shpejt do ta gjeni.

Nëse dorezoheni se nuk e gjeni dot, atëherë shikoni në foton me poshte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.