Temperatura të ulëta si rrallëherë/ Rama nxjerr njoftimin e fundit…

293
0

Ditët në vijim temperaturat në Shqipëri të zbresin deri në -18 gradë Celsius në zona si Bulqiza apo Puka.

Ndërsa termometri në Tiranë do të zbresë deri në -8 gradë Celsius, afër zeros edhe në zonat bregdetare si Durrësi, ndërsa në Vlorë priten temperature deri në -1 gradë Celsius.

Kulmi i temperaturave të ulta pritet të jetë dita e hënë.
Qeveria Rama njofton se Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile ka kaluar në gatishmëri për t’i ardhur në ndihmë çdo qytetari dhe njekohesisht njofton qe shkollat jane mbyllur deri te merkuren.