Sot ditë zie Kombëtare, ja si mund të vini në ndihmë me kontributet tuaja

543
0

Kryeministri Rama shpalli ditën e sotme, si ditë zie kombëtare pas ngjarjes që goditi vendin duke anulluar gjithashtu edhe festimin e festave kombëtare.

Kryeministri foli edhe për platformën online për të kontribuar në para për të ndihmuar personat dhe familjet e prekura.

Në webfaqen E-albania mund të kontribuoni online nga 1 euro apo 1 leke deri ne shumën që deshironi. gjithashtu edhe ne llogarine bankare. Po ashtu mund të kontribuoni dhe me mjete dhe ushqime duke komunikuar me numrat e telefonit te vena ne dispozicion nga qeveria.

Gjithashtu Kryeministri Rama ka shpallur gjithashtu gjëndjen e jashtëzakonshme në Durrës dhe Tiranë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.