Skandali ne Burgun e Reçit/ I dënuari tregon “armatimet” që ka në dhomë: I mbaj për sigurinë time, këtu janë ..

509
0

Pas skandalit të armëve të futura në burgun e Peqinit, një zbulim i ngjashëm shfaqet tani në burgun e Reçit në Shkodër. Një i ri, identifikuar si Dur Ndou, në një video të dërguar tek JOQ Albania, tregon armët që pretendojnë se i mban në qeli për sigurinë e tij, ndërkohë akuzon zyrtarët e burgut për korrupsion.

Dur Ndou, i transferuar nga burgu i Fushë Krujës tek ai i Reçit, shfaqet në videon duke treguar disa armë të ftohta që pretendojnë se i posedon brenda qelisë së tij. Këto pamje shqetësuese vënë në pikëpyetje sigurinë dhe integritetin e burgjeve në vend.