Shqiptari vjen nga Amerika me pushime në vendlindje: Këtu është 500 herë më mirë se kudo tjetër, nuk kthehemi dot se..

1272
0

Prej 31 vitesh ne Amerike, shqiptari thote se atje i merr malli vetem per njerezit dhe asgje tjeter, jemi mesuar dhe kemi vazhduar jeten. ‘Gjithmone e mendojme per tu kthyer, por kam 4 femije atje dhe per ata eshte e veshtire ..’

Per te rinjte qe ikin sot nga Shqiperia ai thote se ditet e sotme nuk eshte mire te largohesh. Me punu ne Shqiperi eshte 500 here me mire se ne Amerike thote emigranti