Si u hap java për me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

376
0

Sot, më 8 prill 2024, dollari amerikan blihet me 94 lekë dhe shitet me 94.9 lekë.

Euro blihet me 101.9 lekë dhe shitet 102.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 103.8 lekë, ndërsa në shitje me 104.8 lekë.

Paundi britanik blihet me 118.4 lekë dhe shitet me 119.4 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.9 lekë, ndërsa në shitje me 70.3 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: