Sot eklipsi i plotë diellor, do të zgjasë 4 minuta! Ja ku mund ta ndiqni live

365
0

Një eklips i plotë diellor pritet të ndodhë, ditën e sotme, e hënën 8 prill.

Siç ekspertët e fushës raportojnë, ky eklips do të jetë i dukshëm në Meksikë, Shtetet e Bashkuara dhe Kanada, duke pasur mundësinë kështu ta shohin rreth 32 milionë njerëz në SHBA.

Sipas NASA-as, do të zgjasë deri në 4 minuta, teksa eklipsi do të zhvillohet rreth orës 18:38 pasdite deri në orën 21:52.

Eklipsi do të transmetohet nga agjencia amerikane e hapësirës në faqen e internetit të NASA-s dhe në YouTube, në videon e mëposhtme :