E pazakontë në Rinas? Avionët nuk ulen, por bëjnë rrotullime në ajër

364
0

Një situatë e pazakontë është raportuar këtë të dielë, ku disa avionë nuk po munden të ulen dot në aeroportin e Rinasit.

Siç mund të shihet dhe nga pamjet e FlightRadar, avionë të linjave të ndryshme dhe që vijnë nga vende të ndryshme (Praga, Gjeneva, Brukseli, Roma, Milano, Viena dhe Pisa), bëjnë xhiro në ajër në pamundësi për të kryer ulje në Rinas.

Pamjet tregojnë se avionët bëjnë rrotullime mbi hapësirën ajrore shqiptare dhe nuk ulen.

Deri më tani më tani nuk ka një reagim nga ana e Aeroportit të Rinasit se çfarë ka ndodhur.