Shqiptarët e duan shumë, e gjeni dot se cili është ky personazh në foto?

88
0

Personazhi në këtë fotografi nuk është emër i panjohur për publikun. Është një nga personazhet më të dalluara për shkak të veprave të tij humane.

Bëhet fjalë për Halil Kastratin, hoxha dhe humanisti i njohur bashkë me shoqatën humanitare “Jetimat e ballkanit” kanë kontribuar në gëzimin e mijëra qytetarëve duke iu dhënë shpresë e duke i bërë me shtëpi të reja.

Së fundmi, në mediat rozë po qarkullon një imazh nga fëmijëria e Halil Kastratit. Si mendoni ka ndryshuar pak apo shumë?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.