“Shokuese”, shikoni sesi njerëzit tentojnë të kalojnë kufirin drejt SHBA-ve

1408
0

Kalimi ilegal i kufijve nga njerëzit bëhet në mënyra nga më të ndryshmet, nga deti me gomone, malit më këmbë, në rrugë tokësore më kamiona.

Por disa foto të publikuara nga mediat në SHBA tregojnë vuajtjet që kalojnë njerëzit për tu futur në tokën e “premtuar”.

Të fshehur në motor, të paketuar si paketa mbi njëri tjetrin në kamion dhe madje të futur në sediljen e makinës; këto janë fotografitë që tregojnë mënyrat më të çuditshme që emigrantët ilegalë kanë tentuar të kalojnë kufirin në SHBA.

Ajo që vërtet ngall kërshëri është mënyra sesi një person tenton të kalojë kufirin duke u bërë “njësh” me sediljen e makinës.

Shikoni disa nga mënyrat sesi njerëzit tentojnë të kalojnë kufirin në SHBA

./m.sh/noa.al/