Pamje nga kamerat e fshehta në pyjet e Llogarasë, shihni ç’kanë filmuar natën..

940
0

Këto fotografi janë marrë nga kamerat kurth në pyjet e Llogarasë dhe Karaburunit kohët e fundit. Shihni kafshët në jetën e tyre të zakonshme të pashqetësuar nga njeriu.

.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage