Shokon komentatori shqiptar: Bëj tifo për Serbinë në Botëror

562
0

I ftuar mbrëmjen e sotme në emisionin “Botërori Rusi 2018” në “Ora News”, komentatori i njohur Kostandin Grillo i ka habitur të gjithë me deklaratën kur është pyetur se me cilën skuadër bën tifo. Grillo u shpreh se bën tifo për Serbinë dhe dhe po ashtu për Crevena Zvezda.

“Jam tifoz i Serbisë, normalisht edhe me Holandën por mungon Holanda dhe jam një tifoz i Serbisë, pasi është edhe nga Ballkani, jemi të lidhur me futbollin serb, unë jam tifoz i Zvezdës që kur kam qenë fëmijë”, u shpreh Grillo, komentatori zyrtar i televizionit publik shqiptar.

Shock Albanian commentator: Make tepid for Serbia in the World

Invited today evening at the 2018 World Cup show at “Ora News”, the well-known commentary, Kostandin Grillo, surprised everyone with the statement when asked what team to cheat for. Grillo said he was cheering for Serbia and also Crevena Zvezda.

“I’m a fan of Serbia, normally with the Netherlands but I miss Holland and I’m a fan of Serbia, because it is from the Balkans, we are tied to Serbian football, I’m a fan of Zvezda since I was a kid,” said Grillo, official of Albanian public television.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.