Shokon ekspertja: Edhe nëse burri ju rreh, duhet t’i puthni këmbët

505
0

Një deklaratë e një eksperteje martesash ka shkaktuar debat të madh në Iran duke detyruar televizionin që të fshijë emisionin ku u transmetua. Bëhet fjalë për një eksperte martesash e cila në emision është shprehur se gratë duhet t’i puthin këmbët burrave edhe nëse ata janë të droguar apo i rrahin.

“Një të premte në mbrëmje, kur burri juaj të jetë duke pushuar në divan, vendosni një legen poshtë këmbëve të tyre. Ngadalë, bëjini një masazh këmbëve, thajini me një peshqir, dhe në fund puthini këmbët e tyre.” – deklaroi ekspertja në intervistën e saj.

“Një trajtim i tillë me ujë me trëndafila, kripë, ose qumësht do i mbajë burrat tuaj të karikuar për një muaj”. Edhe nëse burri juaj është i varur nga droga, apo ju rreh, thjesht bëjeni dhe do shihni mrekulli në jetën tuaj, vijoi më pas ajo.

Një deklaratë e tillë ka shkaktuar debat të madh edhe në Iran. Televizioni është detyruar të fshijë emisionin, ndërsa deklarata e saj është ironizuar së shumti në mediat sociale.