Së shpejti patenta shqiptare njihet në Gjermani dhe Spanjë

1132
0

Për të gjithë ata që u duhet të udhëtojnë në Gjermani apo Spanjë për arsye të ndryshme ka një lajm të mirë.

Së shpejti në këto vende do të njihet patenta shqiptare.
Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka nisur negocimin e marrëveshjeve me Spanjën dhe Gjermaninë.

Çështja e patentave përbën shqetësim për qytetarët shqiptarë të cilët sa herë udhëtojnë në vendet e BE duhet të pajisen me patentë ndërkombëtare.

Autoritetet po punojnë për arritjen e marrëveshjeve dypalëshe./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.