Restoranti ne Tiranë ku në mëngjes shërbehet Trahana me vaj ulliri

1953
0

Mëngjes dhe kafe fantastike. Në dimër, për mëngjes shërbejnë trahana me vaj ulliri, shoqëruar me djathë dhe çaj. Ndërsa në verë, sallatë fshati me bukë thekre të thekur me vaj e kripë. Është si të hash në shtëpi, thjesht bërë më mirë. Gatimet e mëngjesit janë të lira, nga 150-300 lekë.

Restoranti

Ky restorant ka si qellim sherbimin e pijeve dhe ushqimeve natyrale, me cilesore te mundshme. Ketu klientet mund te gjejne zgjedhje te shendetshme per mengjesin, dreken dhe darken. Bari i restorantit ofron kafet me te mira ne treg, qumeshtin dhe kosin Natyral, cajrat me te mire dhe te paperpunuar, super-ushqime te servirura me lengje te fresket frutash dhe perimesh, kakao organik dhe mjalte puro.

Mengjes tradicional 300 leke

Trahana me vaj ulliri ekstra te virgjer, djathe dhie & caj sherebele