Shqiptarët në Angli hapin kutinë e kursimit, nuk u besojnë syve kur shohin se…

637
0

Disa shqiptare te cilet jetojne ne Angli kane hapur kutine e kursimeve pas nje viti, pasi do dale jashte qarkullimit monedha 1 paundeshe dhe ne total ju rezultoi se kane kursyer 1560 paund.

Gur, gur bëhet kalaja…“E hapem kutine e kursimeve pas një viti, sepse do dale jashte qarkullimit monedha 1 paundshe këtu në UK pas dates 15 Tetor dhe totali na doli 1.560 paund”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.