Publikohen sërish të dhënat personale të shqiptarëve, hakerat e “Homeland Justice” i postojnë në..

471
0

Grupi i hakerave “Homeland Justice”, ka publikuar ditën e sotme në rrjetin social “Telegram” të dhënat personale të qytetarëve shqiptarë.

Dokumenti prej disa faqesh përfshin të dhëna si numër ID, emër, mbiemër, gjini, vendlindje si dhe numrat celularë të qytetarëve.

Krahas këtij dokumenti, “Homeland Justice”, shkruan “Nëse dikush thotë: Unë e adhuroj Zotin” dhe urren vëllanë e tij, ai është hipokrit..