Polici thyen dritaren për të nxjerrër foshnjën jashtë makinës që rrinte në diell. Kur e nxjerr jashtë, mëson se është bërë një gabim i tmerrshëm

812
0

Polici Jason Short filloi menjëherë në veprim kur pa në automjet një batanije që kishte mbuluar një palë këmbë të vogla që dilnin nga poshtë. Temperatura kishte arritur në 40 gradë dhe në mendjen e Jason, ishte thyeja e dritares së automjetit dhe shpëtimi i fëmijës.

Ai përdori shkopin e tij për të thyer qelqin dhe nxori fëmijën nga automjeti. Një ambulancë u thirr dhe Jason ishte i shqetësuar që fëmija kishte vdekur tashmë si rezultat i ekspozimit të zgjatur ndaj nxehtësisë shtypëse. Skena kishte filluar të tërhiqte një numër të shikuesve që ishin të shqetësuar për mirëqenien e fëmijës. Lëkura e foshnjës ishte bërë shumë e zbehtë, e cila ishte shkak për alarm. Short filloi të aplikojë CPR kur vuri re jo vetëm që foshnja nuk ishte gjallë, por ishte një kukull hiperrealiste.
Polici besonte me të vërtetë se ai po shpëtonte jetën e një fëmije dhe ai ende meriton një lavdërim të madh që veprojë aq shpejt. Kjo histori duhet të ndahet si një paralajmërim për ata që dëshirojnë të blejnë këto kukulla të shtrenjta dhe surrealiste. Mos e lini në makinën tuaj në një ditë të nxehtë dhe mos prisni që një oficeri policie të përcaktojë nëse kuklla juaj është një fëmijë i vërtetë apo jo. Ne jemi thjesht mirënjohës që asnjë foshnje nuk u dëmtua.

Burimi: goodfullness.net
©10gjera.com/a.c./shqiptari.net