Policët hedhin bishtin e cigares nga dritarja: përfundon në një karrocë fëmijësh, duke i djegur flokët

3
0

Një bisht cigareje u hodh nga dritarja e selisë së policisë bashkiake në Torino duke përfunduar në karrocën e një fëmije. Bishti ishte ende i ndezur dhe i dogji flokët foshnjës, duke alarmuar nënën e cila kërkoi ndërhyrjen e një avokati.

Faktet – Ka shumë bishta cigaresh të grumbulluara në trotuarin e Corso Umbria. Dhe se ajo që përfundoi në karrocë doli pikërisht nga dritarja e selisë së policisë bashkiake nuk ka dyshim pasi nuk ka ndërtesa të tjera në zonë. Nëna e foshnjës, një marshall policie, po merrte djalin e saj nga karroca për ta futur në makinë, kur kuptoi se çfarë kishte ndodhur transmeton shqiptari.net.

Bishti i cigares, ende e ndezur, kishte shpuar tendën e karrocës, duke përfunduar në kokën e foshnjës dhe duke i djegur flokët. Gruaja më pas kërkoi ndihmë nga kolegët e saj të cilët dokumentuan incidentin duke fotografuar bishtin e cigares e ngecur në pjesën e pasme të karrocës dhe vrimën në kapuç.

Nëse gruaja nuk do të reagonte menjëherë, pasojat ndoshta do të ishin më serioze. Gruaja kërkoi ndërhyrjen e një avokati. I cili kur ai u paraqit në komandën e policisë bashkiake duke kërkuar një shpjegim për bishtat e hedhura nga dritarja, përgjigja qe mori nga nëpunësi ishte qe te yesi ata që pinë duhan pasi ai vete nuk perdorte cigare.

Një përgjigje përfundimisht e papërshtatshme duke pasur parasysh vendin. Tani nëna e foshnjës po shqyrton ngritjen e një padie kundër autoritetit gjyqësor./shqiptari.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.