Për’Puthen +40/ Luljeta nuk përmbahet ndaj italianit beqar, i hidhet atij në krahë (Fotot)

377
0

Konkurrenti i ri i Për’Puthen Giusseppe Mara është bërë pjesë e emisionit vetëm për Luljetën.

Ai e ftoi 64-vjeçaren në një takim 4 minutash.

Pasi 60-vjeçari shprehu pëlqimin ndaj saj, Luljeta gati sa nuk iu hodh në krahë për ta përqafuar.

Giusseppe: Të kam parë në TV, jo shaka jam shumë serioz. Me mua nuk ka shaka, erdha këtu se të kam parë dua të të njoh ke energji je pozitive, ka njerëz 50 vjeç dhe janë të vde kur.

Luljeta: Jam energjike jam reale.